foto

Suzanne Whang

  • nar. 28.9.1962
    Arlington, Virginia, USA
  • zem. 17.9.2019 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Weekend with the Family
2011 Son of Morning
2007 Traci Townsend
2006 Holky v balíku
2005 Constantine
Mimo zákon
2004 Kruh temnoty (TV film)
Perfektní manžel (TV film)
2003 Date or Disaster
2001 Twice as Dead
1992 Promiň, jsi ženatý!

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
This is America (S02E02)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Country Club (S01E07)
The Balloon (S01E04)
The Buffer (S01E03)
2015 Kingdom (TV seriál)
Smoker (S02E08)
Be First (S02E04)
2014 About a Boy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a pyžamový zásah (S02E47)
2013 From Here! On OUT (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Ten starý Dexter (S08E11)
Arrested Development (TV seriál)
Queen B. (S04E10)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šok a údiv (S02E18)
Odložené případy (TV seriál)
Řeka (S03E22)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Máma Boonová (S03E01)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 The Chronicle (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Homelessness (S03E18)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 New Attitudes (TV seriál)
1998 TV Censored Bloopers 98 (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2017 Think and Grow Rich: The Legacy
2007 Your Mommy Kills Animals
2004 Homeless in America

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
2006 Lovci realit z celého světa (TV pořad)
1999 Lovci realit (TV pořad)
1996 Fox After Breakfast (TV pořad)
1994 Breakfast Time (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky