foto

Suzanne Whang

  • nar. 28.9.1962 (55 let)
    Arlington, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Weekend with the Family
2011 Son of Morning
2007 Traci Townsend
2006 Holky v balíku
2005 Constantine
Mimo zákon
2004 Kruh temnoty (TV film)
Perfektní manžel (TV film)
2003 Date or Disaster
2001 Twice as Dead
1992 Promiň, jsi ženatý!

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Country Club (S01E07)
The Balloon (S01E04)
The Buffer (S01E03)
2015 Kingdom (TV seriál)
Smoker (S02E08)
Be First (S02E04)
2014 About a Boy (TV seriál)
2013 From Here! On OUT (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Ten starý Dexter (S08E11)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
Odložené případy (TV seriál)
Řeka (S03E22)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 New Attitudes (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 TV Censored Bloopers 98 (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2007 Your Mommy Kills Animals
2004 Homeless in America

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
2006 Lovci realit z celého světa (TV pořad)
1999 Lovci realit (TV pořad)
1996 Fox After Breakfast (TV pořad)
1994 Breakfast Time (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace