foto

Jeremy Luke

  • nar. 23.3.1978 (39 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fix, The
Garlic & Gunpowder
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2015 Heaven Sent
Networker, The
Zkrocení koně
2014 ETXR
Jersey Boys
2013 Don Jon
Mikeyboy
Wedding Palace
2012 Brutal
Fuzz Track City
Žraločí masakr v Jersey Shore (TV film)
2010 Holyman Undercover
Masakr na střední škole
Sinatra Club
2008 Učebnice smrti (TV film)
2005 Obyčejné zázraky (TV film)
2004 Study Hall
2003 Mike's Kids
2002 Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
2001 Myersons, The

TV seriály

2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nedořešený případ (S04E13)
2013 It's You Not Me (TV seriál)
Mob City (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2006 Mafiosa (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Obr na kolejích (S02E01)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace