foto

Don MacKay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nečekaná hrozba
2009 Mstitel
2007 Plácek 3
2006 Náhodný svědek (TV film)
Výkřiky ve tmě (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Škola života (TV film)
2004 Jack (TV film)
Pink Ludoos
Znamení hada
2003 Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Skryté hlasy (TV film)
Videovoyeur (TV film)
2001 3000 mil na útěku
Sex instruktor
2000 Best Actress (TV film)
My 5 Wives
Na mrtvém bodě (TV film)
Za úsvitu (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
Stříbrný vlk (TV film)
1998 Bludný kruh (TV film)
Cena lásky (TV film)
1997 Alibi (TV film)
Bláznivý týden (TV film)
Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Ellen Foster (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Jezero v lesích (TV film)
Mateřské instinkty
Murder at My Door (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)
Titanic (TV film)
1995 Brothers' Destiny (TV film)
Stín pochybnosti (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Nesmrtelný (TV film)
Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
Stroke
1992 City Boy (TV film)
Home Movie (TV film)
Osudné vzpomínky (TV film)
1991 Showdown at Williams Creek
1989 American Boyfriends
Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Pitevní stůl (TV film)
1987 Loyalties
Malone
Otčím
Policejní dohled
Vražedný stisk (TV film)
1986 Christmas Snow (TV film)
Firefighter (TV film)
Nobody's Child (TV film)
Osudná neděle (TV film)
1985 Brotherly Love (TV film)
Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV film)
Perry Mason se vrací (TV film)
Ztráta paměti
1984 Secrets of a Married Man (TV film)
1983 Dead Wrong
Haunting Passion, The (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1982 Rambo: První krev
The Grey Fox
1980 Amber Waves (TV film)
Plutonium Incident, The (TV film)
1978 Ski Lift to Death (TV film)

TV seriály

2014 Batesův motel (TV seriál)
Mrtvá, ale ne zapomenutá (S02E01)
2013 Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Teapot (E11)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Love Unexpected (S01E13)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Velmi nadpřirozené Vánoce (S03E08)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dance of the Dead (S01E03)
4400 (TV seriál)
Přerušený život (S02E06)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Babble On (S04E09)
Smallville (TV seriál)
Svatba (S04E11)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Kouřová clona (S06E14)
2001 Pasadena (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
Sabrina the Animated Series (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Dědicové (S05E17)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Covenant (S01E16)
Weeds (S01E11)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
1996 Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Gehenna (S01E02)
Pilot (S01E01)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Traumatický syndrom klouzání (S02E08)
Akta X (TV seriál)
Průbojný (S03E17)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
Krajní meze (TV seriál)
Já, robot (S01E18)
Akta X (TV seriál)
Seznam (S03E05)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
Tam za mořem (S01E13)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Bad Day in Building 'A' (S01E06)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Raising Marijuana (S02E19)
MacGyver (TV seriál)
Ohrožený druh (S03E19)
1987 Airwolf (TV seriál)
New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky