foto

Neil Hopkins

  • nar. 13.5.1977 (40 let)
    Trenton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Neil Hopkins Edward je americký televizní a filmový herec. Hopkins se narodil 13.5.1977 v Trenton, New Jersey. V mládí se on a jeho rodina přestěhovali do Aurora v Coloradu, kde absolvoval Regis Jesuit High School - zdejší Střední školu a poté navštěvoval od roku 1996 do roku 1999 College of Holy Cross ve Worcesteru v Massachusetts. Je absolventem American Conservatory Theater's MZV program.

Svojí hereckou kariéru začal teprve v roce 2002, kdy se poprvé objevil v televizním seriálu BIRDS OF PREY jako host v jedné epizodě. Ovšem jeho nejznámější role, kterou se ve světě proslavil, byla role ve seriálu ZTRACENI, kde hrál bratra Charlieho, který byl závislý na heroinu. Postava Liam Pace se v seriálu objevila v pěti epizodách. Jako host v jedné epizodě se objevil v seriálech jako jsou ČARODĚJKY, MYŠLENKY ZLOČINCE, KRIMINÁLKA NEW YORK, 4400 nebo CASTLE NA ZABITÍ. Co se týče filmů, tak jsme ho mohli vidět ve filmu SÍŤ 2.0 z roku 2006 nebo ve SKYLINE z roku 2010. A další filmy už natáčí.

Hopkins je také zpěvák a divadelní herec. Jeho výška je 185 cm a narodil se ve znamení Býka.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2013 Detour
2011 Důkaz lásky
2010 Skyline
2008 How My Dad Killed Dracula
2006 Síť 2.0
2005 Cabinet of Dr. Caligari, The
Můj velký tlustý nezávislý film

TV seriály

2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
5 Deadly Sins (S02E16)
2014 Matador (TV seriál)
2012 Date-A-Max (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Cat and Mouse (S01E18)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovný revír (S09E16)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Průzkum (S06E08)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randyho seznam (S04E17)
2008 Havárie (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Lions (S01E02)
Profesionálky (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Největší hity (S03E21)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Žralok (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Oheň a voda (S02E12)
4400 (TV seriál)
Balada o Kevinovi a Tess (S03E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
4x4 (S05E19)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Můra (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
2003 Dragnet (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace