foto

Neil Hopkins

  • nar. 13.5.1977 (43 let)
    Trenton, New Jersey, USA

Biografie

Neil Hopkins Edward je americký televizní a filmový herec. Hopkins se narodil 13.5.1977 v Trenton, New Jersey. V mládí se on a jeho rodina přestěhovali do Aurora v Coloradu, kde absolvoval Regis Jesuit High School - zdejší Střední školu a poté navštěvoval od roku 1996 do roku 1999 College of Holy Cross ve Worcesteru v Massachusetts. Je absolventem American Conservatory Theater's MZV program.

Svojí hereckou kariéru začal teprve v roce 2002, kdy se poprvé objevil v televizním seriálu BIRDS OF PREY jako host v jedné epizodě. Ovšem jeho nejznámější role, kterou se ve světě proslavil, byla role ve seriálu ZTRACENI, kde hrál bratra Charlieho, který byl závislý na heroinu. Postava Liam Pace se v seriálu objevila v pěti epizodách. Jako host v jedné epizodě se objevil v seriálech jako jsou ČARODĚJKY, MYŠLENKY ZLOČINCE, KRIMINÁLKA NEW YORK, 4400 nebo CASTLE NA ZABITÍ. Co se týče filmů, tak jsme ho mohli vidět ve filmu SÍŤ 2.0 z roku 2006 nebo ve SKYLINE z roku 2010. A další filmy už natáčí.

Hopkins je také zpěvák a divadelní herec. Jeho výška je 185 cm a narodil se ve znamení Býka.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2019 Portals
2013 Detour
2011 Důkaz lásky
2010 Skyline
2008 How My Dad Killed Dracula
2006 Síť 2.0
2005 Můj velký tlustý nezávislý film
The Cabinet of Dr. Caligari

TV seriály

2020 Stargirl (TV seriál)
S.T.R.I.P.E. (S01E02)
Pilot (S01E01)
2018 For the People (TV seriál)
Rahowa (S01E02)
2016 Code Black (TV seriál)
The Fog of War (S01E12)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
5 Deadly Sins (S02E16)
2015 Code Black (TV seriál)
Black Tag (S01E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Skrytí příjemci (S06E17)
2014 Matador (TV seriál)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Marilyn Fenwick, R.I.P. (S01E02)
Pilot (S01E01)
2012 Date-A-Max (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Cat and Mouse (S01E18)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The First Contact Job (S05E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda v modré (S07E09)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovný revír (S09E16)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Průzkum (S06E08)
2009 Havárie (TV seriál)
Johnny Hit and Run Pauline (S02E07)
No Matter What You Do (S02E06)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randyho seznam (S04E17)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Benny Nilsson (S06E09)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Královský gambit (S01E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vykupitel (S04E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Trojúhelník (S05E10)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Lions (S01E02)
Profesionálky (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Eye of the Beholder (S02E03)
Ztraceni (TV seriál)
Největší hity (S03E21)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Curse of the Ninth (S02E09)
4400 (TV seriál)
Balada o Kevinovi a Tess (S03E08)
Ztraceni (TV seriál)
Oheň a voda (S02E12)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Who's Your Daddy? (E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
4x4 (S05E19)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Můra (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
Čarodějky (TV seriál)
Andělé a ti druzí (S07E07)
2003 Dragnet (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Sunset Division (S02E20)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Nature of the Beast (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky