Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walt a Jesse se rozhodnou najít si na pomoc s posledním plánem nového parťáka. Na protidrogovém se probírají sérií stop v naději, že na něco přijdou. (Netflix)

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jelikož se mi výjimečně nechtělo honit si péro, tak jsem se po delší odmlce opět vrátil k tomuto seriálu. Díl to nebyl špatný. Špatný nebyl zejména proto, že se ho strávila ta blonďatá píča v posteli, kde ji to poprvé svědčilo, jelikož se konečně nemohla nijak projevovat. Celá epizoda patřila všem třem plešárdům. Většinu stopáže vyplnil plešoun Mike, který povětšinu stopáže hýkal a kulhal z místa A na místo B. Člověk si chvílemi myslel, že by se ten frajer tímto tempem nestihl dostat na toaletu ani s výkalem v teprve první zatáčce. Bylo to z jeho strany ovšem čisté divadýlko, protože ve stopách Emila Zátopka dokázal Mike z ničeho nic oběhnout celý dům a odemknout si zadní vchod za několik sekund, když přišlo na věc. Jináč se stále pohybujeme v úvodu, takže se toho zase tolik neděje a táhne se to jako sopel. Snad se to brzy zase rozjede a bude nějaké to drama a napětí. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť patrila jednoznačne Mikeovi a komu nie je tento zloduch sympatický, je proste divný :) Vveci sa opäť začínajú rozbiehať odznova, pribúdajú ďalšie postavy a Hank je zase o niečo bližšie k pravde. Ako sa budú veci uberať je ale našťastie nepredvídateľné, v tomto sú tvorcovia proste doma. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You're like a time bomb. Tick, tick, ticking. And I have no atention of being around for the boom." ___________ Mike Waltovi pěkně vmetl do pravdu očí. Jonathan Banks si tuhle epizodu ukradl pro sebe a zcela právem. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Majitelé, ne zaměstnanci!“ Mike dostává očekávanou nabídku. Pánové z DEA hledají stopy v naději, že na něco přijdou, zatímco Jesse už zase Walterovi bezmezně věří (otrava malého Brocka) a Skyler je naopak pěkně vyděšená. Hoši tu nicméně nejsou proto, aby se až příliš dívali zpět, takže hodlají navázat na předchozí úspěchy a potřebují někoho spolehlivého a zkušeného. Jenže Mike je přesvědčený, že Walt je psychopat schopný naprosto všeho. Pravdu má. Každopádně právě Mike courající se po vážném zranění hravě oběhne dům a dostane se do něj kvapem zadním vchodem. No, dobrá. Jinak spokojenost. Seriálový maraton pokračuje. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama