foto

Primo Allon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sandra Brown's White Hot (TV film)
2015 Christmas Truce (TV film)
The Driftless Area
Věčně mladá
Voják 4: Pohyblivý terč
2014 Godzilla
Sedmý syn
Zůstaň se mnou
2013 She Made Them Do It (TV film)
2012 Pes jménem Duke (TV film)
2010 Frankie & Alice
2007 Blood Brothers: Reign of Terror

TV seriály

2016 Ice (TV seriál)
Run You Bastards Run (E02)
The Magicians (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Smrt v rodině (S03E01)
iZombie (TV seriál)
The Hurt Stalker (S02E08)
Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Klid (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Paper Moon (S10E04)
Strange Empire (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Contents Under Pressure (S01E07)
Earth Kills (S01E03)
Earth Skills (S01E02)
When Calls the Heart (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
Rudá vdova (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Patogen (S02E04)
Následky (S02E02)
Intervence (S02E01)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace