foto

Primo Allon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragged Across Concrete
2016 Sandra Brown's White Hot (TV film)
2015 Christmas Truce (TV film)
The Driftless Area
Věčně mladá
Voják 4: Pohyblivý terč
2014 Godzilla
Sedmý syn
Zůstaň se mnou
2013 Příběh vražedkyně (TV film)
2012 Pes jménem Duke (TV film)
2010 Frankie & Alice
2007 Blood Brothers: Reign of Terror

TV seriály

2016 Ice (TV seriál)
Run You Bastards Run (E02)
Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Magicians (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
2015 iZombie (TV seriál)
The Hurt Stalker (S02E08)
Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Smrt v rodině (S03E01)
2014 Strange Empire (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Contents Under Pressure (S01E07)
Earth Kills (S01E03)
Earth Skills (S01E02)
When Calls the Heart (TV seriál)
Cease and Desist (S01E02)
Arrow (TV seriál)
Klid (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Paper Moon (S10E04)
2013 Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
Rudá vdova (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
I'll Let You Know When I Get There (S01E10)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Patogen (S02E04)
Následky (S02E02)
Intervence (S02E01)
další epizody (5)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace