foto

Colleen Winton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Once Upon a Prince (TV film)
2015 Fatal Friends (TV film)
Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2014 Big Eyes
Sea of Fire (TV film)
2013 Backward Fall
The Mystery Cruise (TV film)
2001 Svatební šaty (TV film)
1999 Smrtící selhání (TV film)
1998 Spojení se smrtí (TV film)
Už je v boudě (TV film)
Velký chlupáč (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
Odznak zrady (TV film)
1996 Když přátelství zabíjí (TV film)
She Woke Up Pregnant (TV film)
1995 Akta X – Akta 2: Hnízdo (video kompilace)
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Zrazená důvěra (TV film)
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
Heart of a Child (TV film)
Nemluv s cizinci (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Shadow of a Stranger (TV film)
Ďábelská frekvence
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
1988 Pronásledovatelé
1987 Deadly Deception (TV film)
1977 Deadly Business

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Five, Six, Seven, Ate! (S05E03)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Fresh Tendrils (S03E01)
UnREAL (TV seriál)
Codependence (S03E09)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E03)
Království (TV seriál)
Na život a na smrt (S03E14)
Lovci duchů (TV seriál)
The One You've Been Waiting For (S12E05)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
2014 Zločin (TV seriál)
Blood in the Water (S04E01)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Za zrcadlem a co tam Walter našel (S05E06)
2011 Svatyně (TV seriál)
Carentan (S03E18)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2005 4400 (TV seriál)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
2004 Human Cargo (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ztracené město 2 (S07E22)
2002 Breaking News (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Za oblohou (E01)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve vězení (S02E03)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Covenant (S01E16)
Krajní meze (TV seriál)
Zvláštní vydání (S03E18)
1996 Dva (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E03)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Hnízdo (S01E03)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
Černý hřebec (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zlatá horečka (S04E14)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace