Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan vyklízí svou farmu a chce zanechat podnikání v drogách. Norman je naštvaný na svou matku, protože se domnívá, že se ho chce zbavit. Navíc ji podezřívá, že něco udělala Emmině matce. Norma najde Audreyinu náušnici a schová ji. Norman absolvuje první sezení u doktora Edwardse, ale odmítá spolupracovat. Romera kontaktuje bývalá přítelkyně Rebecca, která je namočená do praní Parisových peněz. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dylan opustí farmu, pretože Emmin otec mu vravel, že ak vzťah s jeho dcérou myslí vážne, musí sa začať živiť serióznou prácou. Navštíví ho však sused Chic a chce od neho, aby ho doviedol ku Calebovi. Stavební robotníci nájdu náušnice Audrey a dajú ju Norme, ktorá im povie že ju musela stratiť. Norman má problémy s adaptáciou na klinike a rozhovory s doktorom Edwardsom mu nepomáhajú. Spriatelí sa tam však s chlapcom v jeho veku. Norma sa ho rozhodne navštíviť na klinike, pohádajú sa však. Norman oznámi doktorovi Edwardsovi, že si myslí, že jeho mama zabila niekoľkých ľudí. Po skvelom úvode si seriál vybral oddchovejšiu časť, ktorej dej zlepšilo až záverečné stretnutie Normana s matkou a jeho následne obvinenie vlastnej "máti". ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to asi mesiac, co som si po rokoch opat pozrel povodne Psycho z 1960-teho. Kedze tento serial je jeho prequel, vieme ako skonci vztah Normana a jeho matky. Uz minulu epizodu som si myslel, ze sme velmi blizko tomu, aby doslo k jeho naplneniu. Ale Peanview to trochu oddialil. Uz aby to bolo. :) Myslim, ze pan serif sa konca serie urcite nedozije, Norman sa o to postara. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé, jak jednoduché je, aby se názor jednoho tak lišil s masou, když jsem předchozímu dílu s 90 procenty házel čtyřku a tady visí jen 78 a já jsem naprosto nadšen. Hlavně z úplně posledního dialogu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama