foto

Lee Majdoub

  • nar. 31.5.1982 (34 let)
    Tripoli, Libanon
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Puppet Killer
The Mountain Between Us
2016 Brain on Fire
Dead Rising: Endgame
2015 Zázračné kouzlo
2014 See No Evil 2
The ABCs of Death 2
2013 Baby Sellers (TV film)
Kdybych měl křídla
One Foot in Hell (TV film)
2012 Underworld: Probuzení
2010 Pokémon Apokélypse
2008 Deadwater

TV seriály

2017 Útěk z vězení (TV seriál)
Paecia (S05E06)
Contingency (S05E05)
Kaniel Outis (S05E02)
2016 The Magicians (TV seriál)
The Mayakovsky Circumstance (S01E07)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Dark Swan (S05E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Form and Void (S11E02)
Inside Man (S10E17)
Proof (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Sebevražedný oddíl (S02E16)
2013 Cult (TV seriál)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace