foto

Lee Majdoub

  • nar. 31.5.1982 (36 let)
    Tripoli, Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benchwarmers 2
2017 Hora mezi námi
Puppet Killer
The Prince
2016 Dead Rising: Endgame
Mozek v plamenech
2015 Zázračné kouzlo
2014 See No Evil 2
The ABCs of Death 2
2013 Baby Sellers (TV film)
Kdybych měl křídla
One Foot in Hell (TV film)
2012 Underworld: Probuzení
2010 Pokémon Apokélypse
2008 Deadwater

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
The Androcles Option (E10)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
11:27 (S02E04)
Jacob (S02E03)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (6)
Zoo (TV seriál)
Wham, Bam, Thank You Sam (S03E07)
Oz is Oz (S03E06)
Drop It Like Its Hot (S03E05)
další epizody (5)
Útěk z vězení (TV seriál)
Cesta do Phaecie (S05E06)
Nepředvídaná událost (S05E05)
Kdo je Kaniel Outis (S05E02)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Mayakovsky Circumstance (S01E07)
2015 Proof (TV seriál)
Private Matters (E06)
UnREAL (TV seriál)
Wife (S01E04)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Černá labuť (S05E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Form and Void (S11E02)
Inside Man (S10E17)
2014 Arrow (TV seriál)
Sebevražedný oddíl (S02E16)
2013 Cult (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Diethylamid kyseliny lysergové (S03E19)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Třídní setkání po 13 letech (S03E02)
2007 Bionická žena (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace