foto

Henk Van Eeghen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Faith Under Fire (TV film)
2017 The Saint (TV film)
2015 Clevelandský únos (TV film)
2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
Firelight (TV film)
The Selection (TV film)
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film)
2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2008 The Prince of Motor City (TV film)
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2006 Dům na Bay Street (TV film)
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Naši otcové (TV film)
Papež Jan Pavel II. (TV film)
Všechna naše tajemství (TV film)
2004 Odvážná holka (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2001 Tajemný ostrov (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
Sebeobrana (TV film)
1999 The Tic Code
1998 About Sarah (TV film)
Statečnost v srdci (TV film)
1997 Bezzubí (TV film)
Nic mi neříkej (TV film)
Skryté dědictví (TV film)
Ďáblovo dítě (TV film)
1996 Amanda
1995 Freaky Friday (TV film)
In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1994 Na útěku (TV film)
Ride with the Wind (TV film)
1993 Dva životy jedna smrt (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
1991 Keeper of the City (TV film)
1990 Duhová cesta (TV film)
1989 Wilde harten
1987 Heat and Sunlight
1984 Grens, De
1980 Gossamer

TV seriály

2017 Fargo (TV seriál)
Aporia (S03E09)
The Lord of No Mercy (S03E06)
Principle of Restricted Choice (S03E02)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Svět podle Matta (S03E05)
Nebuďte absurdní (S03E02)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E06)
Pod tlakem (S01E05)
Outcast (TV seriál)
What Lurks Within (S01E08)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Zásah shůry (S01E10)
Čečensko (S01E07)
další epizody (5)
2014 Dominion (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Resurrection (TV seriál)
2013 Rectify (TV seriál)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
The Lying Game (TV seriál)
2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Marriage (E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Poslední rekrut (S06E13)
Zásilka (S06E10)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Srpen (S02E08)
Logika snů (S02E05)
Noc vytoužených úlovků (S02E02)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Něco hezkého tam doma (S04E10)
Ji Yeon (S04E07)
další epizody (4)
2007 October Road (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
1999 St. Michael's Crossing (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

1990 Words for the Dying
1985 Stranger at Home

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace