foto

Daniel Ryan

  • nar. 1968
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Johnny Worricker: Bitevní pole (TV film)
Černé moře
2011 Nebezpečná závěť (TV film)
2010 Londýnský gangster
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2008 Mesiáš (TV film)
Pop Art
Ďáblova pouta (TV film)
2007 Confessions of a Diary Secretary (TV film)
The Grey Man (TV film)
2006 Cesta hrůzy (TV film)
2005 Secret Smile (TV film)
The Government Inspector (TV film)
Walk Away and I Stumble (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Hra na spravedlnost (TV film)
2002 Ashes and Sand
Falling Apart (TV film)
Všechno nebo nic
2001 Men Only (TV film)
Svatba za všechny peníze (TV film)
1997 Zpívání na střeše
1995 N7 (TV film)
1994 Where the Buffalo Roam (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)

TV seriály

2019 The Bay (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Innocent (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Otec Brown (TV seriál)
Pravda ve víně (S03E09)
Doktor Martin (TV seriál)
Zachraň mě (S07E01)
2012 Skins (TV seriál)
Rich (S06E02)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Rich (S05E02)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Divoká spravedlnost (S05E02)
2010 Já, William (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavé sedlo (S13E03)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Paradox (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
Sunshine (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Planeta Midnight (S04E10)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2005 O.C. (TV seriál)
The Ex-Factor (S02E09)
2004 Steel River Blues (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Slepá spravedlnost (S01E03)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
Linda Green (TV seriál)
Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Podzimní příkrov (S01E03)
1995 Dangerfield (TV seriál)
The Governor (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
1993 Lipstick on Your Collar (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace