foto

Paul Brooke

  • nar. 22.11.1944 (73 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Class Apart, A (TV film)
Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
2005 Oliver Twist
Still Life
2004 Fantom opery
Zlatíčko
2003 Doktor Martin a legenda o Cloutie (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
2001 Aféra s náhrdelníkem
Deník Bridget Jonesové
Doktor Martin (TV film)
2000 Bílá vdova
Nebe padá
Princ a chuďas (TV film)
1999 Johanka z Arku
Lighthouse
1998 Dalziel and Pascoe: Bones and Silence (TV film)
Scold's Bridle, The (TV film)
Unknown Soldier, The (TV film)
1997 Jak si usteleš... (TV film)
Moonstone, The (TV film)
Sharpova pomsta (TV film)
1993 Genghis Cohn (TV film)
Proces
Rozhádaní dědicové
1992 Mr. Wakefield's Crusade (TV film)
Mužský rod (TV film)
Prach a krev (TV film)
1991 Adam Bede (TV film)
Hancock (TV film)
1990 Bean 1: Úžasná dobrodružství pana Beana (video kompilace)
1989 Aféra Profumo
Bílé období sucha
Justice Game, The (TV film)
Mountain and the Molehill, The (TV film)
Somewhere to Run (TV film)
1988 Doupě bílého červa
Number 27
1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Hommage à Rossini (TV film)
Revoluce
1984 Tarzan
1983 Fantom opery (TV film)
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1981 All's Well That Ends Well (TV film)
History Man, The (TV film)
Jen pro tvé oči
1979 Agatha
1978 Comedy of Errors, The (TV film)
1972 Straight on Till Morning
1969 Last Train Through the Harecastle Tunnel, The (TV film)

TV seriály

2009 Minder (TV seriál)
2007 Moje rodina (TV seriál)
Svátky nesvátky (S07E10)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S01E04)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
Nostromo (TV seriál)
1995 Oliver's Travels (TV seriál)
1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
Smrt pampeliškám (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Bratři (E13)
Slavnost (E12)
Pomsta (E11)
další epizody (9)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Mornin' Sarge (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Kit Curran (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
1984 Kit Curran Radio Show, The (TV seriál)
1983 The Mad Death (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
1981 World's End (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace