foto

Harvey Atkin

  • nar. 18.12.1942
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 17.7.2017 (74 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Change of Heart, A
2010 Barneyho ženy
2006 Rtěnka (TV film)
2001 ClubLand (TV film)
2000 Out of Sync (TV film)
1998 Drsňák
1997 Joe's Wedding
Kritická péče
Love and Death on Long Island
1996 Blbouni
Harrisonův případ (TV film)
Nejtvrdší zápas (TV film)
Radiant City (TV film)
1995 Long Island Fever (TV film)
Mezi láskou a ctí (TV film)
Rodina policajtů (TV film)
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Otázky srdce (TV film)
1993 Ďáblův advokát
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
1991 Lump, The
Pojídač hadů 2: Msta
1990 Back to the Beanstalk (TV film)
1989 Eddie a Cruiseři 2
To bude omyl (TV film)
Umývání mozků
Závodní horečka
1987 Every Dog's Guide to Complete Home Safety
Mr. Nice Guy
1986 Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
1985 Joshua Then and Now
1984 Co jsem našel, to je moje
Guardian, The (TV film)
1983 All In Good Taste
Introducing... Janet (TV film)
1982 Démon
If You Could See What I Hear
Návštěvní hodiny
1981 Heavy Metal
Lístek do nebe
Nevhodné informace
Poslední honička
1980 Atlantic City
Cries in the Night
1979 Nemotorové
1978 Hazardní hra
Power Play
1977 War Between the Tates, The (TV film)
1976 Stříbrný blesk
1971 Neon Palace, The

TV seriály

2013 Kravaťáci (TV seriál)
Staré rány (S02E11)
2011 Kingová (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Výpomoc (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Delinquent (S12E23)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wannabe (S11E23)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverted (S11E09)
Sugar (S11E02)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Swing (S10E03)
2006 Ruby Gloom (TV seriál)
Time Warp Trio (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zmizelí (S07E16)
2005 Bod G (TV seriál)
Sons of Butcher (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Těžká práce (S04E13)
2004 6Teen (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pouto (S05E23)
Domov (S05E16)
2003 Jacob Two-Two (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Desperate (S04E18)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kočár z Číny (S02E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
Deception (S04E02)
Způsobilost (S03E22)
2001 Doc (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dědictví (S03E08)
Pique (S02E20)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Honor (S02E02)
Slaves (S01E22)
další epizody (4)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mega (S10E18)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1998 Bad Dog (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
1997 The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
1996 Nekonečný příběh (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Sailor Moon (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1992 Stunt Dawgs (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Wish Kid (TV seriál)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Piggsburg Pigs! (TV seriál)
Tintinova dobrodružství (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Beetlejuice (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Nedávej se lacino (S04E06)
1988 ALF Tales (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1987 ALF: The Animated Series (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Hangin' In (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Down Home Country (TV seriál)
King of Kensington (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace