foto

Lisa Jane Persky

  • nar. 5.5.1955 (64 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Výprodej
2002 Dogwalker, The
2001 Americká rapsodie
My first Mister
Shooting LA
2000 Meat Loaf: To Hell and Back (TV film)
1999 Goosed
Toulavé boty
Wetonkawa Flash, The
1998 "Defektiv" BOONE
Zvláštní rasa (TV film)
1996 Zvrhlosti žen
1995 Johnny zapíná rádio
1994 Děsná hlína
Pontiakem k měsíci
1993 Šišouni v New Yorku
1990 Poslední z nejlepších
Vital Signs
1989 Great Balls of Fire!
Just Temporary (TV film)
Když Harry potkal Sally
1988 Sharing Richard (TV film)
1987 Private Eye (TV film)
1986 Crime Story (TV film)
Peggy Sue se vdává
Policie z New Orleans
Taking It Home (TV film)
1985 The Sure Thing
1984 Cotton Club
Shattered Vows (TV film)
1983 Desperate Intruder (TV film)
U konce s dechem
1981 Americký pop
The Choice (TV film)
1980 Love in a Taxi
1979 Velký Santini
1978 KISS Meets the Phantom of the Park (TV film)

TV seriály

2005 Dvojčata (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Unnatural Selection (E05)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Love Hurts and So Does Art (S03E18)
Akta X (TV seriál)
Něžnůstky (S06E07)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
1990 Grand (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Osobní přitažlivost (S01E02)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Guess Who's Coming to the Wedding? (S01E02)
1984 E/R (TV seriál)
1979 Shirley (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Am Divine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace