foto

Nataša Burger

  • nar. 20.1.1968 (52 let)
    Lublaň, Slovinsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stockholmský syndrom (TV film)
2018 Så længe jeg lever
2017 Druzinica
Milada
Úkryt v zoo
2016 Šiška Deluxe
2014 Serena
2012 Příliš mladá noc
2009 Šejk (TV film)
2008 Druhé dějství (studentský film)
2007 Medvídek
2005 Zhrobudohrobu
2004 Horem pádem
2003 Trosky
2001 Sladke sanje
1999 Volnoběh

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Road to Chartres (S02E05)
2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Modrý kód (TV seriál)
Tři rány (S03E08)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
Specialisté (TV seriál)
Pod asfaltem (S02E13)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Mordparta (TV seriál)
Nevěsta (S01E01)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
2013 Borgia (TV seriál)
Svatodušní svátky (S02E06)