foto

Janet Kidder

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Garage Sale Mystery: The Deadly Room (TV film)
2014 Grace
2013 Words and Pictures
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
Zápasnice
2011 Boxerský sen
Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
Nevinný (TV film)
2004 Moje sestra vlkodlak 2
2003 Chráníme své děti (TV film)
2002 Darkness Falling
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
Nebezpečné dluhy (TV film)
Právo na život (TV film)
Vražedné sny
2000 Too Much Sex
Tragédie letu 111 (TV film)
V těle vraha
1999 Lidé moře (TV film)
1998 Chuckyho nevěsta
Nevinná vražedkyně (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
Vášeň a zrada
1997 Absolutní pravda (TV film)
Muži se zbraněmi
Prohnilá do morku kostí (TV film)

TV seriály

2016 Aftermath (TV seriál)
A Clatter and a Chatter (E05)
Fever of the Bone (E04)
In Our Empty Rooms (E03)
další epizody (4)
Arrow (TV seriál)
Lost in the Flood (S04E22)
Code of Silence (S04E14)
2014 Continuum (TV seriál)
Minute to Win It (S03E03)
Gracepoint (TV seriál)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Seconds (S02E09)
Second Degree (S02E07)
další epizody (5)
Darebák (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Oklika (S01E06)
2012 Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
Time's Up (S01E06)
A Test of Time (S01E05)
další epizody (6)
2011 The Killing (TV seriál)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
All Dogs Go to Heaven (S06E08)
Rookie Blue (TV seriál)
2009 The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace