foto

Adrian Griffin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Very Country Christmas (TV film)
2015 Regresión
2014 Robocop
2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
Sonny Liston: Těžká váha
2002 Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Ztracené ideály (TV film)
1999 Gólová výměna (TV film)
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
Jezebels (S01E08)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Agresivní virus (TV seriál)
Vrah (S02E10)
Defiance (TV seriál)
Ostinato in White (S03E09)
My Name Is Datak Tarr and I Have Come to Kill You (S03E08)
2014 Království (TV seriál)
Krev za krev (S02E05)
Korunovace (S02E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nábřeží 2. část (S08E02)
2013 Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
další epizody (8)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
V rukách rozzlobeného boha (S01E03)
další epizody (5)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Napříč časem (S03E05)
2010 Nikita (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v lunaparku (S01E04)
2001 The Associates (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)

Dokumentární

2013 Záhady mimozemšťanů (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace