foto

Steven Strait

  • nar. 23.3.1986 (32 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento mladý poloviční Ital se narodil v New York City v roce 1986. Dospívání strávil v Greenwich Village na Manhattanu. Díky tomu, že navštěvoval školu, kam docházelo množství lidí různých národností, naučil se toleranci a uvědomil si jednou důležitou věc. Nezáleží na barvě pleti nebo vyznání, ale na charakteru člověka. Snad by to mohlo znít jako klišé, ale není tomu tak.

O herectví se začal zajímat už ve věku jedenácti let. Právě v tomto období začal docházet na herecké lekce. Přesto byl ke své první roli v divadelním představení doslova donucen kamarády. Ale nakonec zjistil, že právě hraní je to, co ho skutečně baví. Proto se také vrhl na další studium hereckých škol. Docházel například do Black Nexus Action Studio v New Yorku nebo do Stella Adler Acting Studio.

Ale předtím, než se zaměřil na kariéru herce, věnoval se několik let modelingu. Svět umělých světel a fotoaparátů poznal už ve věku 13-ti let. Díky penězům, které za to získal, si mohl dovolit financovat studium na lukrativní soukromé škole. Ale dveře k velkým zakázkám mu otevřel až John Babin z Boss Agency. Ten si Stevena všiml, když mladík cvičil v posilovně. John podal Stevenovi vizitku a řekl, ať se mu někdy ozve. Stalo se tak. A tím započal svou cestu ke slávě. Za několik málo měsíců už se objevoval v časopisech jako L´Uomo Vogue, Spoon Magazine a mnoha dalších. Fotil s uznávanými módními fotografy zvučných jmen (Bruce Weber, Dah Len). Skutečně jen krátkou dobu si vyžádal jeho vstup na profesionální dráhu.

Na rozdíl od mnoha kolegů z branže nezanevřel na vzdělání a nenechal se unést pozlátkem světa módních mol. Intenzivně se věnoval studiu střední školy Xavier High School, na které v roce 2004 úspěšně odmaturoval. Až po zkoušce z dospělosti se rozhodl plně se oddat světu showbusinessu. Zatoužil ale po filmové kariéře. Štěstí a talentu mu přáli i tentokrát. V roce 2005 byl vybrán pro roli dospívajícího rebela Warrena v povedené rodinné komedii ŠKOLA SUPERHRDINŮ.

Zanedlouho na to se objevil společně se zpěvačkou Ashlee Simpson v dramatu UNDISCOVERED. Tento projekt se zaměřil na mladé lidi, kteří se touží prosadit v zábavním průmyslu. Steven se ujal postavy jménem Luke Falcon, který by se rád stal rock´n´rollovou hvězdou. A této role se ujal s vervou, jelikož sám se hudbě věnuje. Je zpěvákem skupiny Tribe. Kromě toho, že se rád chopí mikrofonu, také píše texty.

Jestliže mu zbude troška volného času, velmi rád si zasportuje. K tomu ho vedla od dětství jeho matka, která je přebornice v karate (Steven se mu věnoval několik let). Miluje basketball, kopanou i americký fotbal, pravidelně posiluje a čas od času si zaboxuje. Taktéž si rád přečte dobrou knihu, popřípadě si poslechne klasiku typu Rolling Stones.

Jan "Chen" Lysý

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hot
2013 Sleeping with the Fishes
2012 Černá mlha
2009 City Island
2008 10 000 př. n. l.
Ve službách války
2006 Síly temna
2005 A proč já?
Škola superhrdinů

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Congregation (S03E12)
Fallen World (S03E11)
další epizody (13)
2017 The Expanse (TV seriál)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Here There Be Dragons (S02E11)
Cascade (S02E10)
další epizody (12)
2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
Salvage (S01E08)
další epizody (6)
2015 The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
další epizody (4)
2014 Pomsta (TV seriál)
Disgrace (S03E16)
Struggle (S03E15)
2013 Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Na vrcholu světa (S02E06)
další epizody (8)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Tvrdý dopad (S01E06)
další epizody (8)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Requiem for a Bantamweight (S02E15)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Immolation (S03E06)
Triple Point (S03E05)
Reload (S03E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace