foto

Michael Alan Spiller

  • nar. 1.8.1961 (58 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 My Life As an Experiment (TV film)
2004 Mr. Ed (TV film)

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Baton Rouge (E08)
2019 Mixed-ish (TV seriál)
Let Your Hair Down (E03)
Whiskey Cavalier (TV seriál)
5 špiónů a mimino (E06)
Hodný holky (TV seriál)
Všechno musí jít (S02E05)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Snapped (S11E02)
2018 Champions (TV seriál)
Ber, nebo nech být (E10)
Já na bráchu, brácha na mě (E08)
Drahá babička (E06)
další epizody (5)
I Feel Bad (TV seriál)
My Kids Barely Know Their Culture (E10)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Hand That Sits the Cradle (S05E02)
Superstore (TV seriál)
Angels and Mermaids (S03E11)
Black-ish (TV seriál)
Working Girl (S04E10)
2017 Superstore (TV seriál)
Super Hot Store (S02E14)
Black-ish (TV seriál)
Manternity (S03E18)
The Mindy Project (TV seriál)
It Had to Be You (S06E10)
Danny in Real Life (S06E09)
A Decent Proposal (S05E14)
další epizody (4)
2016 Black-ish (TV seriál)
Twindependence (S02E15)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Plavba (S03E13)
The Mindy Project (TV seriál)
Revenge of the Nurse (S05E07)
Concord (S05E06)
Decision 2016 (S05E01)
další epizody (5)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
When Mindy Met Danny (S04E13)
While I Was Sleeping (S04E01)
Best Man (S03E21)
další epizody (6)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
The Devil Wears Lands' End (S03E05)
We're a Couple Now, Haters! (S03E01)
Danny and Mindy (S02E22)
další epizody (5)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Leak... (S02E12)
The Mindy Project (TV seriál)
Christmas Party Sex Trap (S02E11)
The Other Dr. L (S02E02)
All My Problems Solved Forever (S02E01)
další epizody (8)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Making Rent... (S01E05)
Daddy's Girl... (S01E02)
The Mindy Project (TV seriál)
Thanksgiving (S01E06)
In the Club (S01E03)
Hiring and Firing (S01E02)
Nová holka (TV seriál)
Měj se (S01E24)
Rajčata (S01E22)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Auta, vlaky, letadla (S03E21)
Rozloučení s Waltem (S03E20)
Tetička máma (S03E15)
další epizody (4)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Když začnou děti zlobit (S03E02)
další epizody (8)
Kancl (TV seriál)
The Search (S07E14)
2010 Město žen (TV seriál)
Všechny špatné důvody (S01E14)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
Pípání (S02E07)
další epizody (9)
Ted a spol. (TV seriál)
Lež má krátké nohy (S02E12)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše pravdivé lži (S09E10)
2009 Město žen (TV seriál)
Jsem přitažlivá (S01E04)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání (S01E08)
Vchodové dveře (S01E06)
Ted a spol. (TV seriál)
Dvojí život (S01E13)
Restart nutný (S01E06)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše záhada (S09E05)
Náš první den ve škole (S09E01)
Moje obcházení systému (S08E03)
další epizody (4)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Dead Calm (S02E06)
2007 Big Shots (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Hypnotherapist (S01E06)
The Wedding (S01E03)
2006 Velká láska (TV seriál)
Vyklizení (S01E07)
Zatmění (S01E04)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj brilantní nápad (S05E16)
Můj závodní den (S05E03)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje karanténa (S04E16)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj katalyzátor (S03E12)
2003 Lucky (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na baseball (S02E03)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje oblíbená kapela (S03E02)
Moje milovnice dramat (S02E21)
Mé království (S02E19)
další epizody (4)
2002 Do Over (TV seriál)
Greg the Bunny (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
Septuplets (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj starší brácha (S02E06)
Můj zvláštní případ (S02E03)
Můj poslední den (S01E24)
další epizody (6)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
Sex na venkově (S04E09)
Miláčku, nešišlej (S04E06)
další epizody (4)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Úhlavní přátelé (S03E16)
Pravé děti velkoměsta (S03E15)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Lidské hry (S02E13)

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Nic takového
1999 Krása na zabití
1998 Zločin a trest v New York City
1997 Dům přitakání
Henry Fool
Niagara, Niagara
1996 Řeči, řeči...
1995 Flirt
Phinehas
Scénář smrti
1994 Amateur
Opera No. 1
Vraždící zbraň
1993 Věčná touha
1992 Lincoln and the War Within (TV film)
Punch and Judy Get Divorced (TV film)
Simple Men
1991 Age Isn't Everything
Ctižádost
Teorie úspěchu
1990 Vzájemná důvěra
1989 The Unbelievable Truth
1987 Cartographer's Girlfriend, The
1985 Tommy's
1984 Kid

TV seriály

2002 Sex ve městě (TV seriál)
Miluji New York (S04E18)
Nápad s Vogue (S04E17)
Není všechno zlato (S04E14)
další epizody (4)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Mé skutečné já (S04E02)
Agónie a extáze (S04E01)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Sex v jiném městě (S03E14)
Útěk z New Yorku (S03E13)
Všechno nebo nic (S03E10)
další epizody (8)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Bývalý milenec ve městě (S02E18)
Ženy po dvacítce vs. ženy po třicítce (S02E17)
Lidské hry (S02E13)
další epizody (10)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
Období sucha (S01E11)
Třetí je na obtíž (S01E08)
další epizody (4)
Significant Others (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)

Dokumentární

2005 Bob Dylan (TV film)
1991 Na rybách s Johnem (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje bílá velryba (S03E03)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moji noví pitomci (S08E01)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Monogamisté (S01E07)

Host

TV pořady

2011 63. Emmy Awards (TV pořad)