foto

Nishi Munshi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Bounce Back
Wild for the Night
2013 Drones
2011 Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra
2010 Touch Wood

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Running Out of Time (E12)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Red Crone (S02E04)
The Originals (TV seriál)
Fire with Fire (S02E21)
Exquisite Corpse (S02E17)
They All Asked for You (S02E15)
další epizody (7)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
Wheel Inside the Wheel (S02E06)
Live and Let Die (S02E04)
Every Mother's Son (S02E03)
další epizody (5)
2012 Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2009 Superstars of Dance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace