foto

Nishi Munshi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hollywood Fringe
2017 Halfway There (TV film)
Monogamish
2016 The Bounce Back
Wild for the Night
2013 Drones
2011 Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra
2010 Touch Wood

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
2019 Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Hra hanby (E04)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Roger a já (S03E12)
Vytoč M jako Murtaugh (S03E11)
Bude tráva (S03E10)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jako puk (S03E08)
2017 Doubt (TV seriál)
Running Out of Time (E12)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Secrets & Silent Killers (S02E02)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Agent v šachtě (S11E17)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Red Crone (S02E04)
The Originals (TV seriál)
Fire with Fire (S02E21)
Exquisite Corpse (S02E17)
They All Asked for You (S02E15)
další epizody (7)
2014 The Originals (TV seriál)
Wheel Inside the Wheel (S02E06)
Live and Let Die (S02E04)
Every Mother's Son (S02E03)
další epizody (5)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Zrcadlo má tři tváře (S04E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zanechte všech nadějí (S08E19)
2012 Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
Záměna (TV seriál)
Game On (S01E20)
Expulsion from the Garden of Eden (S01E15)
The Tempest (S01E12)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Kumar vs. Kumar (S04E08)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Superstars of Dance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky