foto

Joseph G. Aulisi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 The Meyerowitz Stories (New and Selected)
2016 Ulička slávy
2012 Poslední kvartet
Smrtelné lži
2011 Pták z nebes
2009 Růžový panter 2
Starý páky
Zažít Woodstock
2006 Bernard a Doris
Růžový panter
2005 Dvanáct do tuctu 2
2003 Baba na zabití
Charlieho andílci: Na plný pecky
2001 Stát se hvězdou
2000 Charlieho andílci
1999 Andrew - člen naší rodiny
Trhák pana Bowfingera
1998 Druhá nebo první
Soumrak
1997 Soukromé neřesti
1996 Soumrak nad Manhattanem
1995 Smrtonosná past 3
1994 Aljaška v plamenech
Nejsem blázen
1991 Billy Bathgate
Za každou cenu
1990 Moje modré nebe
1988 Poslední pomazání
1987 Jako nepoddajný plevel
Tajemství mého úspěchu
1986 Brighton Beach Memoirs
Mimo službu
1985 Nebezpečné situace
Seminaristé
1984 Papež z Greenwich Village
Síla lásky
1983 Muž, žena a dítě
Snadný zisk
Vražedné území
1982 Stranger Is Watching, A
1981 Gentleman Bandit, The (TV film)
The Night the Lights Went Out in Georgia
We're Fighting Back (TV film)
1980 Death Penalty (TV film)
Miláčkové
1979 Palebná síla
Too Far to Go (TV film)
1978 Last Tenant, The (TV film)
Siege (TV film)
Somebody Killed Her Husband
1977 Deadliest Season, The (TV film)
1976 Displaced Person, The (TV film)
Forever Young, Forever Free
Letní láska
1975 Tři dny Kondora
1974 F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (TV film)
Přání smrti
Super Cops, The
1973 Connection, The (TV film)
Sedm a víc
1972 Crawlspace (TV film)
Legenda o Charleym
Shaft skóruje
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Believe in Me
Detektiv Shaft
Jennifer on My Mind

TV seriály

2012 Smash (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
1975 Beacon Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace