foto

Kerr Smith

  • nar. 9.3.1972 (47 let)
    Exton, Pennsylvania, USA

Biografie

Měří 180 centimetrů a je ve znamení ryb. Má mladší sestru Allison. Oženil se s herečkou Harmoni Everett dne 7. července 2002.

V roce 1990 vystudoval Henderson High School in West Chester, Pennsylvania. Zde byl třídním i školním prezidentem tři roky. Byl vynikajícím hráčem baseballu, lyžoval a studoval politiku. Zapsal se na univerzitu ve Vermontu a v roce 1994 promoval z oboru financí a účetnictví.

Po návratu zpět do rodného Extonu pracoval se svým otcem v marketingové firmě. Ale tušil, že to nebude asi jeho životní cesta a tak se přestěhoval do New Yorku, aby se mohl věnovat herectví. Jeho první zkušenost byla ve školním divadle ve hře "Král a já", kde ztvárnil Sira Edwarda Ramseyho.

Do podvědomí diváků se zapsal jako homosexuální teeneger Jack McPhee v seriálu "Dawsonův svět" (Dawson's Creek). Z jeho filmografie můžeme jmenovat Nezvratný osud (Final Destination), Hladová noc, Pod tlakem nebo Velmi nebezpečné známosti 3. Objevil se i v krimiseriálu CSI: New York a Miami.

Má psa - boxera jménem Maxin. Je kvalifikovaným pilotem pro malá letadla, jezdí motocross a vlastní 3 počítače. Rád si zahraje ve volném čase golf nebo partičku pokeru. Sám se také naučil hrát na piáno.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2016 Criticized
2014 Jak roste naděje
What an Idiot
2013 Saige maluje nebe (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2009 Krvavý Valentýn
2005 Accidental Murder
2004 Silver Lake (TV film)
Velmi nebezpečné známosti 3
2003 Critical Assembly (TV film)
2002 Pod tlakem
2001 Hladová noc
2000 Klub zlomených srdcí
Nezvratný osud
1999 Hit and Runway
Lucid Days In Hell

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Smokescreen, Part II (S10E15)
Smokescreen (S10E14)
2018 The Fosters (TV seriál)
Many Roads (S05E19)
2017 Doubt (TV seriál)
Top Dog/Underdog (E08)
The Fosters (TV seriál)
Exterminate Her (S05E02)
Sex Ed (S04E15)
Doors and Windows (S04E14)
další epizody (4)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Good Samaritan (S04E06)
Lockup (S04E05)
Let Me Stand Next to Your Fire (S04E04)
2015 Stalker (TV seriál)
The News (E13)
The Fosters (TV seriál)
It's My Party (S03E06)
Father's Day (S03E02)
The End of the Beginning (S02E21)
další epizody (9)
2014 The Fosters (TV seriál)
Someone's Little Sister (S02E10)
The Longest Day (S02E07)
Say Something (S02E04)
další epizody (5)
Myšlenky zločince (TV seriál)
X (S10E01)
2011 Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Teacher Schooled (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pyramid (S08E24)
Labutí píseň (S08E23)
2010 Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Thanks Ungiven (S02E10)
Homecoming Crashed (S02E09)
další epizody (24)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
Smrtící bzukot (S04E08)
další epizody (5)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Konec hry (S03E18)
Čarodějky (TV seriál)
Konec utopie, část druhá (S07E13)
Celosvětová změna, část první (S07E12)
Obyčejné čarodějky (S07E11)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Program na ochranu čarodějek (S07E10)
Leovi se něco stalo (S07E09)
Mafie magie (S07E08)
další epizody (7)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
...Must Come to an End (S06E24)
All Good Things... (S06E23)
Joey Potter and the Capeside Redemption (S06E22)
další epizody (9)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Everything Put Together Falls Apart (S06E09)
Spiderwebs (S06E08)
Ego Tripping at the Gates of Hell (S06E07)
další epizody (19)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Appetite for Destruction (S05E10)
Four Scary Stories (S05E09)
Hotel New Hampshire (S05E08)
další epizody (21)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokrevní pouta (S01E07)
Dawsonův svět (TV seriál)
Self Reliance (S04E10)
Kiss Kiss Bang Bang (S04E09)
The Unusual Suspects (S04E08)
další epizody (22)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
First Encounters of the Close Kind (S03E10)
Four to Tango (S03E09)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E08)
další epizody (21)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Election (S02E09)
The Reluctant Hero (S02E08)
The Dance (S02E06)
další epizody (7)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2011 Good Morning Portland: The Making of Life Unexpected
Lux, Cate, Baze, Ryan, & Math: The Casting of Life Unexpected
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 Totally Gay! (TV film)
2002 Shirtless: Hollywood's Sexiest Men (TV film)
1999 Dawson's Creek: Behind the Scenes (TV film)
Songs from Dawson's Creek (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Everything Put Together Falls Apart (S06E09)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace