foto

Martin Rau

  • nar. 17.10.1982 (36 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Trhlina
2018 O zakletém králi a odvážném Martinovi (TV film)
2015 V Adamovom rúchu
2009 Dôverní nepriatelia (TV film)

TV seriály

2019 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2018 Specialisté (TV seriál)
Klient (S03E12)
Na válečné stezce (S03E10)
Láska na dvou promile (S03E09)
další epizody (10)
2017 Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)
další epizody (13)
Specialisté (TV seriál)
Desetiboj (S02E08)
Staré hříchy (S02E07)
Na scestí (S02E06)
další epizody (6)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
další epizody (7)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Vdova (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Aféry (TV seriál)
Prekliata dedina (S02E11)

Dokumentární

2016 Korupčná výchova (TV film)
2015 From Slovakia With Love (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace