Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté vyšetřují vraždu matky, která se vzorně starala o své dva nezletilé syny. Jeden z nich, patnáctiletý Michal, je po těžkém úrazu na invalidním vozíku. Matka byla zastřelena a Specialisté nejdříve podezírají jejího souseda, se kterým měla vleklé spory, mj. i vlastníka loveckých zbraní.  Případ je ale komplikovanější než se na první pohled mohlo zdát. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pardon jako, ale opajcnout námět z jiného seriálu - myslím tím Čvančarové Medúzu? To se fakt nestydíte? SPOILERY Celou dobu jsem doufal, že v tom nejedou ti mladí, a ono jo. Navíc policajti jsou na místě činu, dozví se o třetí flintě, ale místo toho, aby ji hned zrekvírovali a předali technikům, jedou pořádat výslechy k sobě do kanclů? A ta holka je debil, že vražednou zbraň schová pod postel? ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když klesá sledovanost, filmové příručky radí nasadit, ušišlané děti, roztomilá zvířátka nebo nahatý holky. 138. dílu nepomohla přes jednu hvězdu nahá holka, stočtyřicátémunepomohlo roztomilé psisko a tady chlapec na vozejku taky nevykouzlil vyšší kvalitu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama