foto

Jaymes Hinkle

  • nar. 11.1.1953 (66 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 One Heart
Spring Break '83
2015 Woodlawn
2014 7500
Na vítězné vlně
2013 Hatchet III
Nezapomeň na lásku (TV film)
2012 Unesená
2011 Noc žraloka 3D
Soudcova žena (TV film)
Úkryt (TV film)
2009 Nezvratný osud 4
Nora Roberts: Pocta (TV film)
Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
2008 Azyl
2007 What Love Is
2006 Hadi v letadle
Metallica: The Videos 1989-2004 (video kompilace)
2005 Zpátky ve hře
2004 Cellular
Perfektní skóre
2001 Hardball
2000 Hromy a blesky
1999 Texas Funeral, A
Varsity blues
1996 Dunící hrom (TV film)
1994 Investigator, The (TV film)
Pětiboj
1993 Nabitá zbraň 1
Nejlepší přítel člověka
1992 Přepadení ve vzduchu
1991 Ricochet: Odražená střela
1990 Parker Kane (TV film)

TV seriály

2015 Scream (TV seriál)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Give Me a Torch (E11)
další epizody (12)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
The Restraining Order (S01E05)
The Virgin (S01E04)
The Job (S01E02)
další epizody (4)
2006 Big Day (TV seriál)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
The Model Home (S01E02)
Pilot (S01E01)
2002 Birds of Prey (TV seriál)

Dokumentární

2003 Michael Jackson: Number Ones (video kompilace)

Hudební videoklipy

2001 Dave Matthews Band: The Videos 1994-2001 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace