Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je muž činu a výjimečný herec. Nejenže na svůj ubrečený obličej, který zdatně ukazuje v každém z jeho filmů, by si měl dávno zažádat na patentovém úřadu o exkluzivitu (podobně jako Ben Affleck na svojí legendární obličejovou obrnu), ale on tu dokonce přemýšlí. Poté, co se zcela nepovedla jedna zlodějská fuška, byl milý Nicky zašit za katr a celých 8 let vymýšlel plán, kterak se dostane ke zlatým cihlám v celkové hodnotě sto milionů dolarů.A pak, po 80 minutách pobíhání a demovolání různých dopravních prostředků, vleze do kanálu a vypálí v určitém místě ve stropě díru, které se nachází přímo pod zlatými cihlami. Bankovní trezor za miliony, všude ochranka a v kanále strop z heraklitu, který dokáže propálit kdejaký spratek, či neherec. Pozitivně tedy spíš hodnotím hlavního parchanta Lucase a také Mr.Hustona, jež je jako šéf gum z federl-biró poměrně uvěřitelný................ moje hodnocení = 4 z 10. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Takže, děti, dáme si příklad. Mikuláš dluží kamarádovi nemalou částku. Jelikož však nemá u sebe žádnou hotovost, ale jen zásoby zlata, rozhodne se uhradit dluh ve zlatě. Když tedy 1 Kg zlata stojí cca 55000 USD, kolik kilogramů zlata si musí Miky nabalit sebou do batůžku, chystá-li se jít ke svému kamarádovi dorovnat účet ve výši 10 000 000 USD? ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení zvýšilo hodnocení filmu o 1 procento, to mě těší. :-) Tohle byl pohodový akční thriller, mělo to tempo, dobrou akci, dobrý děj, mě se to líbilo. :-) Navíc při koukání tohoto filmu jsem zjistil, že jsem to už viděl asi v televizi, ale líbilo se mi to tak, že jsem to tedy zkouknul znova. :-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak ze začátku mě hned upoutala hudba řekl jsem si dobrá hudba ten film bude pecka. Ze začátku hlavně napětí ale pak to ztrácí šmrnc a je to spíš trapně.. přece není normální aby jste u filmu si přáli aby hlavní padouch zastřelil už konečne tu malou ufnukanou krávu která je na přes držku ne? Hrozně mi tam lezla na nervy.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Každý otec si povídá se svou holčičkou, než jde loupit. To je normální.......... Film je to však divný, podprůměrný a nezáživný. Špatné dialogy, mdlá hudba a vůbec žádné napětí. Vše tak zachraňuje Nicolas Cage, který se upsal tomuto příběhu. Řekl bych, že to byla špatná volba. Zase naopak, hrát tam někdo jiný, byl by to odpad. CITÁT - Nechme veverky hašteřit a chytneme celý houf............ Film obsahuje velkou spoustu filmařských chyb. Ani nemá cenu se v tom rýpat. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama