foto

Carmine Caridi

  • nar. 23.1.1934 (85 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frank and Ava
2015 Rivers 9
2008 Wednesday Again
2005 Mama & Son (TV film)
2003 Nikdo se nic nedozví
Runaways
2002 Do It for Uncle Manny
1999 Karlův pohřeb
Splendor Falls
1997 Bláznivý polda
Prachy ve hře (TV film)
Whacked
1995 Top Dog
1992 Ruby
1991 Bugsy
Femme Fatale
Život pod psa
1990 Havana
Kmotr III
1989 The Flamingo Kid (TV film)
1988 Rozhodující úder
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
Báječná chvíle
1986 Dům za všechny peníze
1985 Brewsterovy milióny
Vydařená dovolená
1981 Pán velkoměsta
1980 Children of Divorce (TV film)
1979 Blízcí příbuzní
1978 Detektiv ze San Franciska
KISS Meets the Phantom of the Park (TV film)
Mr. Too Little
1976 Hollywood Man
Mycí linka
1975 Delancey Street: The Crisis Within (TV film)
1974 Crazy Joe
Gambler
Kmotr II
1973 Honor Thy Father (TV film)
I Could Never Have Sex with Any Man Who Has So Little Regard for My Husband
1972 Irish Whiskey Rebellion
1971 Andersonovy nahrávky
Banda, která neuměla pořádně střílet

TV seriály

2015 Weird Loners (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Open House (TV seriál)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Chapel of Love (S02E14)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Darkroom (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 I'm a Big Girl Now (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Kmotr (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace