foto

Anthony Martins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tenkrát v Kalifornii
2016 Americká reportérka
2015 Any Day
Creed
Superfast
Vražda v Mexiku (TV film)
2014 The After (TV film)
2012 Divoši
Veterán
2008 Iron Man
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Království
2006 True Men
2004 Devianti
2003 13 mrtvých mužů
2002 Barrio Wars
2001 Circles

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
Good Dre Hunting (S03E13)
2016 Escape the Night (TV seriál)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nejlepší kámoši (S01E03)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2014 Hand of God (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Vítejte na Gitmu (S01E02)
Ve službách CIA (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lidé a zrůdy (S11E14)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Velký bratr (S05E06)
Rudý tým (S04E18)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Hats and Bats (S05E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Seth and Apep (S09E15)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pomsta (S03E19)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
Perníkový táta (TV seriál)
Spolujezdec (S04E05)
Zákon gangu (TV seriál)
Out (S04E01)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Sbohem žlutá dlážděná cesto (E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Svalovec na pláži (S06E03)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
The Line (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Boxing (S04E15)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Namísto vzteku (S02E06)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace