foto

John D'Aquino

  • nar. 14.4.1958 (62 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The 60 Yard Line
2013 Second Chances
2009 Serving Time (TV film)
Telling, The
2005 Mladý pilot
2002 It's All About You
1998 Těžké časy (TV film)
1996 Náhradní matka (TV film)
1995 Trinity
1992 Tančírna v hotelu Savoy (TV film)
1988 Démon pomsty
Police Story: The Watch Commander (TV film)
Slipping Into Darkness
1987 Bez východiska

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Wake (E07)
Tajný život K.C. (TV seriál)
Take Me Out (S03E16)
2017 In Sanity, Florida (TV seriál)
2015 Mentalista (TV seriál)
Hnědý chlupatý koberec (S07E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztraceno v překladu (S12E21)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Faleš (S02E15)
2010 Na parket! (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Kulka (S07E19)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dál, dál, dál (S09E16)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se zamiluje (S07E06)
2007 Cory in the House (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Tráva (TV seriál)
Doing the Backstroke (S03E01)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
Den na pláži (S01E01)
JAG (TV seriál)
Druhá dějství (S08E19)
2002 JAG (TV seriál)
V kritickém stavu (S08E01)
První oběť (S07E19)
Morální kodex (S07E13)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
Fare Thee Welfare (E08)
Trapped in a Small Environment (E07)
Mom 'E' D.E.A. Arrest (E06)
další epizody (7)
JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
Pucflek, část 2. (S07E10)
Pucflek, část 1. (S07E09)
další epizody (5)
2000 JAG (TV seriál)
Rozdílný mír, část 2. (S06E08)
1999 Melrose Place (TV seriál)
I Married a Jock Murderer (S07E21)
The Kyle High Club (S07E20)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Crisis Center (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál) - a.z.
Sedm hříšných klipů (S03E09) - a.z.
Xena (TV seriál)
Odysseus (S02E19)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Rozzlobená vesmírná panna (S02E04)
Uvězněný Dick (S01E20)
Starostlivý otec (S01E18)
další epizody (4)
Superman (TV seriál)
Kruté mládí (S04E05)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Calzone (S07E19)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Překotná vražda (S12E14)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
In the Company of Ice and Profit (S03E02)
Odpadlík (TV seriál)
Jinde a v jiné době (S04E10)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Face of Fear (S06E07)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Higher Power (S01E23)
The Good Death (S01E22)
Such Great Patience (S01E21)
další epizody (11)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Photon Bullet (S01E12)
SeaWest (S01E11)
The Regulator (S01E10)
další epizody (10)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
My Future's So Bright, I Gotta Wear Shades (S01E04)
Ohara (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Nekonečno a vdolky (S08E01)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Heart of the City (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Second Chances

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Quantum Leap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky