foto

Martin Mňahončák

  • nar. 28.9.1977 (41 let)
    Zborov, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2011 Viditelný svět
2001 Vzpoura (TV film)
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1999 Klietka (TV film)

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Sestričky (TV seriál)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)

Galerie (15)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace