foto

Mark Lenard

  • nar. 15.10.1924
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 22.11.1996 (72 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Star Trek VI: Neobjevená země
1990 Radicals, The
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1984 Star Trek III: Pátrání po Spockovi
1980 Návrat na Planetu opic (TV film) - a.z.
Poznání na Planetě opic (TV film) - a.z.
Zapomenuté město na Planetě opic (TV film) - a.z.
Zrada a chamtivost na Planetě opic (TV film) - a.z.
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1979 Little House Years (TV film) - a.z.
Star Trek: Film
1978 Getting Married (TV film)
1977 Annie Hallová
1973 Outrage (TV film)
1970 Noon Sunday
1968 Pověste je výš
1965 Největší příběh všech dob
1961 Power and the Glory, The (TV film)

TV seriály

1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 1/2 (S05E07)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sarek (S03E23)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
The Slavers (S03E11)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
QB VII (TV seriál) - vyp.
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Cesta k Babylonu (S02E15)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Rovnováha hrůzy (S01E08)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky