foto

Marc Worden

  • nar. 5.6.1976 (44 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 10 Years Later
2008 Dragonlance: Draci podzimního soumraku
2007 Iron Man
2006 Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 Zkáza Ecobanu
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Student Affairs (TV film)
1998 The Lesser Evil
1997 Suverén

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Sláinte (S08E16)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
I Believe in Angels (S02E14)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Onemocnění (S04E15)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ztracené město 2 (S07E22)
2003 Teen Titans (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Vnitřní náhled (S03E03)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
2000 Static Shock (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
Synové a dcery (S06E03)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Toy Soldiers (E16)
1993 Emerald Cove (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Another Point of View (S03E05)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Felicity's Challenge (S01E11)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky