Reklama

Reklama

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

  • USA Ultimate Avengers (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1945, druhá světová válka vrcholí. Nacisté se spojili s mimozemšťany a odpálili jadernou střelu na Washington. Kapitán Amerika se obětuje, aby zachránil svou vlast, ale končí uvězněn v hlubinách oceánu. Současnost. Generál Fury a vládní organizace S.H.I.E.L.D objevují dávno ztraceného hrdinu právě včas, aby mohli sestavit tým schopný ubránit Zemi před návratem mimozemšťanů. Kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Černá vdova, Wasp a Giant-Man se stávají superhrdinskou skupinou Ultimate Avengers. Inspirací animáku je úspěšný komiks The Ultimates od scénáristy Marka Millara (Wanted) a kreslíře Bryana Hitche. Odkazuje k němu novinová fotografie v posledním záběru filmu. Tato dvoustránková kresba se objevila v jedenáctém sešitu série. (snook)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotliví hrdinovia a akcie fungujú skvelo. Problém je trochu s príbehom (priveľa hrdinov, primálo času), ale aj napriek tomu, že zápletka okolo emzáckej invázie je trestuhodne v pozadí, ide o solídnu tímovku. Finále s Hulkom ma presvedčilo, že štyri hviezdy si toto zaslúži. Koniec koncov, pri sledovaní mi napadlo, že títo týpci by nakopali LIGE SPRAVODLIVÝCH (Krize na dvou Zemích ) zadok. Aj keď pri LS: Nová hranice by to bolo asi vyrovnané... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

No nevím, já na tyto animáče asi nějak nejsem. Vlastně jsem se na tuto kreslenou akčňárnu díval hlavně z důvodu přípravy na další avizované komiksy ze stáje Marvel. Přece jen toho o postavách zase tolik nevím a tak tento film beru jen jako takové studium, kdo že to všechno je v týmu Avengers. Bez některých bych se jistě obešel. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový kreslený film o super-hrdinech od Marvelu, které čím dál více v poslední době známe z komixových filmů. Od začátku do konce se nese v akčním stylu a většinou si drží tempo a nestihne nudit. Kapitán Amerika, Iron Man, Pym, Wasp, Thor a Bruce „doktor Banner jako Hulk, na kterého nikdo nestačí, ani dohromady, jedině s pomocí séra. Po Superman: Doomsday a Batman: Gotmah Knights další stejně laděný snímek, který mě bavil a trošku vrátil do dětských let, kdy jsem na Supermaxu sjížděl stále dokola kresleného Spider-Mana ;-) Musím ještě shlédnout kresleného Iron Mana a dvojku Ultimate Avengers. 7/10* ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil kvůli dříve viděnému seriálu The Avengers: Earth's Mightiest Heroes. Tady mi přišla animace, i na tu dobu, chudá a postavy hůře propracované - jak vizuálně, tak i charakterově. Na rozdíl od seriálu mi byly pramálo sympatické. Aspoň, že ten děj odsýpal a nenudil. Mimozemšťané byli správně hnusní a do určité míry i odolní. Čili hned nedostali na držku, a tudíž bylo na co koukat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli ti, co natáčeli tenhle animovaný film, vlastně vůbec četli Millarovu předlohu. Ta předloha je akční, drsná, jsou zde skvělé postavy a skvělé superhrdinské momenty. Jenže tahle adaptace "Ultimates" je prostě jen roztomilá, bezzubá a bezbranná. Rozhodně je lepší pro ty, co komiks neznají. I tak to ale není nic, co by bylo zásadně jiné než standardní animovaný mainstream. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama