foto

Carol Mansell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Watch the Sky
2014 Ulička hanby
2012 Janeane from Des Moines
2005 Duck
Zlom vaz
2002 Ted Bundy
2000 Zavěste, prosím
Zrůda Ed Gein
1999 Vyrovnání účtů
1998 Zack and Reba
1991 Thelma a Louise
1988 Bláznivý výlet

TV seriály

2017 One Mississippi (TV seriál)
Kiss Me and Smile For Me (S02E03)
Into the Light (S02E02)
I Want To Hold Your Hand (S02E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Lantern (S03E10)
Fall (S03E09)
2016 Život uprostřed (TV seriál)
One Mississippi (TV seriál)
Let the Good Times Roll (S01E04)
2015 Con Man (TV seriál)
2013 Život je boj (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sbohem, Grace (S04E24)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rozruch v porotě (S09E09)
2012 Skandál (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Loose Ends (S03E09)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Moc vody (S02E12)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vydával se za Boha (S02E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Ach, ti lidé… (S02E14)
Válka na Wisteria Lane (S02E13)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Dva z Queensu (TV seriál)
Inn Escapable (S08E07)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Rande (S02E18)
1999 Providence (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Festival (S02E06)
1998 Becker (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bubble Boy (S04E07)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Učení mučení (S01E10)
1989 Ženatý se závazky (TV seriál)
Ženatý... s královnou (1. část) (S03E17)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Down to Earth (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace