foto

Jiří Štědroň

  • nar. 23.5.1942 (77 let)
    Vyškov, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Já jsem otec Bemle a já matka Žemle (divadelní záznam)
Šlitr s námi a zlý pryč (divadelní záznam)
2015 Pension Rosamunda (divadelní záznam)
2013 Opera Betlém (divadelní záznam)
2011 Hodiny jdou pozpátku (divadelní záznam)
2009 Lysistrata (divadelní záznam)
2005 .....Nikoho nezabije (recitace hladce a obrace) (divadelní záznam)
Patero důvodů pro voo doo (divadelní záznam)
2002 Noc v synagoze (divadelní záznam)
1989 Skřivánčí ticho
1988 Čas žhavých kamenů (TV film)
1978 Dievča z jazera
Kouzelný kolotoč (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
1972 Co je to ta koule žlutá (TV film)
1971 Poloviční kouzelníci (TV film)
1969 Popelka (TV film)
1968 Slyšte je pilně a neomylně (TV film)
Tři strýčkové a Dominik (TV film)

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Co jsme si, to jsme si (S03E46)
Vlastní gól (S03E38)
2015 Stopy života (TV seriál)
Derniéra (S02E01)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsi vrah, Bobo! (S11E03)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
1967 Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)

Dokumentární

2016 PopStory (TV seriál)
Zlatá lýra (TV seriál)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jiřího Štědroně (S05E40)

Host

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
Basta fidli (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1989 Jen nám dejte šanci (TV pořad)
1985 Krajané a rodáci (TV pořad)
Srdce tepe v operetě (TV pořad)
1984 Je to jen sen... (TV pořad)
Silvestrovská féerie (TV pořad)
1980 Jak se vám líbí? (TV pořad)
1979 Písničky z celuloidu (TV pořad)
1976 1000 taktů z Typos klubu (TV pořad)
1000 taktů z Typos klubu (TV pořad)
1972 Branky, body, písničky (TV pořad)
1971 Na návštěvě v rodném městě (TV pořad)
1970 Gott - party (TV pořad)
Televarieté (TV pořad)
1968 S Bromem světem (TV pořad)
1963 V tom kraji bizoním (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace