Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Večer Studia Ypsilon věnovaný zakladateli a uměleckému šéfovi Janu Schmidovi u příležitosti jeho 85. narozenin. V pořadu vystoupí herci s touto scénou neodmyslitelně spjatí i hosté, kteří na prknech Ypsilonky v průběhu let hostovali. Písně známé nejen z inscenací divadla střídají humorné historky ze zákulisí i života Jana Schmida. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

rivah 

všechny recenze uživatele

85. narozeniny měl Jan Schmid již v červnu 1981!...Jinak nezávazně zábavná sešlost pamětníků s vtipy a zpěvem. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Ondřej Havelka prý nestudoval herectví proto, aby si zahrál velké role, ale jen kvůli tomu, že by se bez toho ve své době nemohl stát členem Ypsilonky. Naprosto ho chápu, protože ta pozitivní energie a uvolněnost, kterou stále členové legendárního souboru při společném vystupování vyzařují, je pořád silně nakažlivá. A dokazuje to i záznam tohoto speciálního představení. Co na tom, že pánové Lábus a Dejdar zopakují i některé už slyšené historky, pořád je to zábava. A když Ladislav Gerendáš na závěr pěje Kalmánovu árii Joj, cigán, má divák chuť následovat Ondřeje Havelku a zařadit se do souboru Studia Y. Jan Schmid forever! ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Schmidova benefice je plná radosti a dobré nálady. 1) Ano, je to trochu hrané, ale já jim docela i věřím._____ 2) Vedle hvězdných důchodců drží stále plápolající pochodeň i zástupci střední a maličko i nejmladší generace. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jan Schmid na těch 85 chudák opravdu vypadá a chvílemi to vypadalo, že sotva stojí na nohou, ale je fajn, že dostal podobné gratulace, u kterých se ze srdce zasmál. Některé historky byly opravdu zábavné. Škoda jen, že pořad nebyl více ucelenější a spíše připomínal chaotické vystupování jednotlivých umělců, kteří se přes sebe míhali, přehlušovali apod. Ale řadu písniček jsem neznal a taky jsem netušil kolik osobností vlastně Ypsilonkou prošlo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama