foto

Federico Dordei

  • nar. 9.6.1975 (43 let)
    Rome, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Devotion
2016 Gorgeous Morons (TV film)
2015 Girl Missing
2013 Hollywood Chaos
2012 From The Head
Maturita s překážkami
2009 Dead Air
Strip, The
2008 Spaced (TV film)
2007 Stand Up
Ten Největší
2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo
2004 30 Days Until I'm Famous (TV film)
2003 Wasabi Tuna
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Journey, The
2001 Soudkyně sexu
2000 Šťastné město

TV seriály

2018 Tým SEAL (TV seriál)
Pattern of Life (S01E10)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Dice (TV seriál)
Prestige (S01E03)
Lopez (TV seriál)
2014 Enlisted (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pokušení hazardu (S15E17)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Nechat vybrečet a usnout (S01E19)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Sister City (S02E05)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a génius (S07E02)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
The Wrath of Khan (S01E11)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace