foto

Milan Hein

  • nar. 13.8.1946 (72 let)
    Hranice na Moravě, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Ungelt
    Malá Štupartská 1
    Praha 1 - Staré Město

Herecká filmografie

Filmy

2013 Touha jménem Einodis (divadelní záznam)
2007 Bestiář
1989 Pan Tau
1985 O mrtvých jen dobře (TV film)
1984 Oldřich a Božena
1983 Zuzana Vojířová (TV film)
1981 Konečná stanice
1978 Panna a netvor
1976 Dobrý den, město
Malá mořská víla
Čas lásky a naděje
1975 Král Honza (TV film)
Osvobození Prahy

TV seriály

1993 Co za to stálo... (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Třetí vrchol trojúhelníku (E10)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Pražský student (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1982 Sůl země (TV seriál)

Dokumentární

2014 Magický hlas rebelky
2012 Marta Kubišová 70 (koncert)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Marty Kubišové (S04E34)
13. komnata Miroslava Etzlera (S04E30)
2008 Příběh
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Milana Heina (S03E34)
2005 Marta Kubišová 2005 (koncert) - mod.
2000 Zpověď Ungelt

TV pořady

2013 Ceny Thálie 2012 (TV pořad)
2010 Komici na jedničku (TV pořad)
2007 Ceny Thálie 2006 (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1986 Vrať se, vše odpuštěno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace