foto

Christopher Michael Moore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Angel on Abbey Street
1997 Město šílenců
1995 Polda na melouchu
1994 Tonya a Nancy (TV film)
1993 Brána do pekel
1992 Téměř těhotná
1987 Láska a válka (TV film)
1984 V žáru velkoměsta

TV seriály

2015 Shameless (TV seriál)
Milk of the Gods (S05E01)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Miláčku, musím se ti přiznat… (S03E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Uzenáč (S04E10)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Becker (TV seriál)
Saving Harvey Cohen (S01E18)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sud (S01E06)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growing Pains (S03E18)
Mother, May I? (S03E17)
Odpadlík (TV seriál)
Sex, lži a sportovní prádlo (S05E17)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Snow Exit (S04E12)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Mutiny (E04)
Odpadlík (TV seriál)
Policistou na den (S03E14)
Picket Fences (TV seriál)
Down the Tubes (S04E07)
When in Rome (S03E15)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Bonnie a Claire (S02E08)
Kutil Tim (TV seriál)
Vidím tě ve svých snech (S03E02)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Trip: Part 1 (S04E01)
1991 FBI: Neznámé případy (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1984 E/R (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky