foto

Marina Benedict

  • nar. 1.12.1960 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Losing in Love
2014 Locker 13
2013 Advocates, The (TV film)
2008 Temné ulice
2001 American Town, An (TV film)

TV seriály

2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Stop Hitting Yourself (S04E08)
A Day in the Narrows (S04E07)
Hog Day Afternoon (S04E06)
další epizody (4)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (8)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Full Dress (E07)
F.U.B.A.R. (E06)
další epizody (6)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Night Watch (S11E05)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šachista ve žlabu (S09E14)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Azyl (S02E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Slunce (S06E02)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Exit Plan (S07E05)
2011 Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
End of the Road (S04E08)
další epizody (5)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Všichni si zasloužíme zemřít (S06E19)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražedná realita (S09E06)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
Unknown Trouble (S01E01)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Tandem se opakuje (S14E18)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Underneath (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Losing in Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace