foto

Spencer Locke

  • nar. 20.9.1991 (25 let)
    Winter Park, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Spencer Locke se narodila 20. září 1991 ve Winter Park na Floridě. Zajém o herectví se projevoval již v jejím raném věku. Když se jí ve škole zeptali, čím by chtěla být, tak se šestiletá Spencer namalovala jak stojí na jevišti s hvězdou nad hlavou. O dva roky později se zapsala do hodin herectví a okamžitě byla obsazena do několika televizních reklam v Orlandu poblíž Floridy.

Cílevědomá jedenáctiletá Spencer se spojila s miamským manažerem a vyrazila do Los Angeles splinit si svůj sen. Během jednoho roku byla obsazena do hostující role v seriálu "Beze stopy" od společnosti CBS, a také si zahrála menší roli ve filmu "Spanglish" od společnosti Sony Pictures. Krátce na to se Spencer začala objevovat jako "Bitsy" v seriálu TV kanálu Nickelodeon "Ned's Declassified School Survival Guide".

V roce 2004 Spencer uchvátila svým výkonem producenty Roberta Zemeckise, Stevena Spileberga a režiséra Gila Kenana a vyhrála konkurz na roli "Jenny" od Sony Pictures a Imagemover ve filmu "Monster House" (2006, "V tom domě straší!"). Postava Jenny je chytrá, agresivní, podnikavá mladá dívka. S pomocí jejích dvou kamarádů je odhodlána zvítezit nad hladovým domem Nebbercracker a jeho chutí na malé děti. Film je animovaný.

Na scéně nebo mimo ní, Spencer má zvláštní schopnost prozářit místnost jakmile do ní vejde, a díky tomu si vysloužila přezdívku "Sunshine Girl". Kromě jejího růžového iPodu a tanečních hodin, Spencer nadevše miluje, když může trávit čas s jejími nejlepšími přáteli a těmi, kdo ji podporují jako maminka, tatínek a sestra Chelsea.

Martin "c.tucker" Boček

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kurz pro nevěsty (TV film)
The Mad Genius Project
2016 Resident Evil: Poslední kapitola
2015 Anatomy of the Tide
Babysitter's Black Book (TV film)
2014 Five O'Clock Comes Early
Landmine Goes Click
2013 Big Thunder (TV film)
Tarzan
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Resident Evil: Odveta
2011 Hollywoodské straky (TV film)
Vrah zůstal po škole
2010 Resident Evil: Afterlife
2007 Resident Evil: Zánik
2006 V tom domě straší!
2004 Španglicky snadno a rychle

TV seriály

2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Flash Squad (S02E17)
2013 Cult (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2010 Twentysixmiles (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Blues malý holky (S02E08)
To co jste provedli (S02E04)
Mišmaš (S02E01)
další epizody (8)
Upíří deníky (TV seriál)
Miss Mystic Falls (S01E19)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
To je moje děvče (S01E09)
Dva pistolníci (S01E08)
2006 Boys Life (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)

Dokumentární

2008 Band of the Sand: Actors Unite
Beyond Raccoon City: Unearthing 'Resident Evil: Extinction'
Players: The Cast of 'Extinction', The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace