foto

Walter Addison

  • nar. 15.4.1946 (72 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Strážci - Watchmen
2005 Finty Dicka a Jane
2003 Dům naruby
2002 Diagnóza vražda - Bez slitování (TV film)
2000 NewsBreak
Z jaké jsi planety?
1996 Fanatik
Nevinné oběti (TV film)
Sen každé ženy (TV film)
Velký švindl
1994 Ďábelská svůdkyně
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Empty Cradle (TV film)
Vražedný computer
1992 F-16 zabíjí (TV film)
Rychlý jako blesk
1991 Do cizích rukou (TV film)
1990 The Face of Fear (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Noc mrtvých (TV film)
1988 Police Story: Burnout (TV film)
Slíbený zázrak (TV film)
1987 Škola zombií
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)
1980 Vengeance

TV seriály

2017 The Last Tycoon (TV seriál)
A More Perfect Union (E07)
2016 American Crime Story (TV seriál)
100% nevinný (S01E04)
2015 The Grinder (TV seriál)
Dedicating This One to the Crew (E06)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Painless (S03E02)
2013 Quick Draw (TV seriál)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Save My Love (S02E07)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše bolestivá realita (S09E09)
2009 Médium (TV seriál)
Bite Me (S06E06)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Náš první den ve škole (S09E01)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Lunapark (S01E03)
2007 The ½ Hour News Hour (TV seriál)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pro lásku a pro peníze (S02E22)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace