foto

Christine Dunford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Relations
2017 August Creek (TV film)
2016 The Bandit Hound
2012 Hello Herman
2011 Make a Movie Like Spike
2006 Rande v Queensu
2001 Duše mrtvých
2000 Láska a basket
1998 Dos corazones
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Uleeovo zlato
1994 Ztráta důvěry (TV film)
1991 Do cizích rukou (TV film)
Pravděpodobně vinen (TV film)
1990 Zvrat štěstěny
1989 Otroci New Yorku

TV seriály

2019 The Purge (TV seriál)
Before the Sirens (S02E08)
Happy Holidays (S02E06)
House of Mirrors (S02E05)
další epizody (4)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
New Beginnings (S02E11)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hřebík do rakve (S09E22)
2013 Arrested Development (TV seriál)
Señoritis (S04E12)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Vzplanutí citů (S01E02)
Setkání (S01E01)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Večírek k výročí (S01E11)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
2006 Four Kings (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Určitě nechceš skončit s hrbem (S01E05)
Frasier (TV seriál)
Vůně růží a střelného prachu (S11E09)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 The Secret Lives of Men (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace and Beauty (S01E17)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pie (S05E15)
1993 Dave's World (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Good Sports (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Baby Shower (S02E10)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1988 Příšery (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky