foto

Christine Dunford

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 August Creek (TV film)
2016 The Bandit Hound
2012 Hello Herman
2011 Make a Movie Like Spike
2006 Rande v Queensu
2001 Duše mrtvých
2000 Láska a basket
1998 Dos corazones
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Uleeovo zlato
1994 Ztráta důvěry (TV film)
1991 Do cizích rukou (TV film)
Pravděpodobně vinen (TV film)
1990 Zvrat štěstěny
1989 Otroci New Yorku

TV seriály

2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hřebík do rakve (S09E22)
2013 Arrested Development (TV seriál)
Señoritis (S04E12)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Určitě nechceš skončit s hrbem (S01E05)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 The Secret Lives of Men (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace and Beauty (S01E17)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pie (S05E15)
1993 Dave's World (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Good Sports (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Baby Shower (S02E10)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1988 Příšery (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace