foto

Robin Thomas

  • nar. 12.2.1949 (71 let)
    Pittsfield, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mystery 101 (TV film)
Mystery 101: Playing Dead (TV film)
Seberg
2018 Delirium
The Assassin's Code
Vysněný život
2016 Dreamland
Frontman
2015 Babysitter
2014 Ve spárech minulosti (TV film)
2013 Pacific Rim - Útok na Zemi
2012 A Green Story
2011 The Pool Boys
2010 Bones
2005 Jane Doeová: Deklarace nezávislosti (TV film)
Novou cestou (TV film)
2003 Nezvěstný syn
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
Rockerky
Zloději času
2001 Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
2000 Kandidáti
More Dogs Than Bones
1999 Horse Sense (TV film)
1998 Manželství s nepřítelem
Městečko Halloween (TV film)
Skandál Bulworth
1997 High Stakes (TV film)
Prodavač iluzí
1996 Amityville: Dollhouse
Chameleon
Color Me Perfect (TV film)
1995 An Element of Truth (TV film)
Jade
1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
Mladej a já
Without Warning: Terror in the Towers (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
1991 Případ doktorky Willisové (TV film)
1990 Schůzky se smrtí (TV film)
Vzpomínky na vraždu (TV film)
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Noc mrtvých (TV film)
1988 Who Gets the Friends? (TV film)
1987 Haunted by Her Past (TV film)
Letní škola
1986 Matlock: Diary of a Perfect Murder (TV film)
Ohledně minulé noci
Právo volby (TV film)
1983 Svengali (TV film)

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Can Work With You (S04E10)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Pochop to (S03E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Krev není voda (S09E05)
2017 Zoo (TV seriál)
Once Upon a Time in the Nest (S03E10)
The Black Forest (S03E09)
Stakes on a Plane (S03E08)
další epizody (4)
Šílená bejvalka (TV seriál) - herec, a.z.
Josh is Irrelevant (S03E06) - a.z.
I Never Want to See Josh Again (S03E05) - a.z.
Josh's Ex-Girlfriend is Crazy. (S03E04)
Transparent (TV seriál)
Born Again (S04E05)
2016 StartUp (TV seriál)
Bootstrapped (S01E06)
Proof of Concept (S01E03)
Seed Money (S01E01)
Zase máme plný dům (TV seriál)
Partnerships in the Night (S01E11)
The Not-So-Great Escape (S01E04)
Zoo (TV seriál)
Koně (S02E09)
Šílená bejvalka (TV seriál)
All Signs Point to Josh ... or Is It Josh's Friend? (S02E03)
Where Is Josh's Friend? (S02E01)
Paula Needs to Get Over Josh! (S01E18)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
2014 Manhattan (TV seriál)
The Second Coming (S01E08)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Osvobození Paříže (S06E01)
2013 Cleaners (TV seriál)
2012 Záměna (TV seriál)
Self-Portrait with a Bandaged Ear (S01E13)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Jennifer of Troy (S01E03)
Záměna (TV seriál)
The Stag Hunt (S01E07)
The Persistence of Memory (S01E06)
Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Osamělý vlk (S03E06)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Thanks Ungiven (S02E10)
Honeymoon Interrupted (S02E06)
další epizody (7)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Upíří víkend (S02E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nesuď dámu podle milence (S06E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
What's Left Behind (E15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
2007 Žralok (TV seriál)
Every Breath You Take (S02E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Věc důvěry (S05E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nenucený výsek (S07E14)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Po porodu (S04E04)
2005 Just Legal (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozbité zrcadlo (S01E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E15)
2004 Dr. House (TV seriál)
Otázka rodičovství (S01E02)
Queer as Folk (TV seriál)
Gay or Straight? That's the Question (S04E11)
The Snake in Paradise (S04E10)
Have Some Balls (S04E09)
další epizody (5)
Právo a pořádek (TV seriál)
Gov Love (S15E07)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poklad (S02E02)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Dead Irish Writers (S03E15)
2001 Advokáti (TV seriál) - a.z.
An Early Frost (S05E11) - a.z.
2000 Advokáti (TV seriál)
The Deal (S05E09)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Team Play (S06E01)
1997 Advokáti (TV seriál)
Reasonable Doubts (S02E01)
JAG (TV seriál)
Přízrak (S02E07)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Strange Bedfellows (S02E14)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Grand Delusions (S02E10)
Best Laid Plans (S02E08)
1993 Mommies, The (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Nancy's First Date (S01E18)
I'm in Love, I'm in Love, I'm in Love, I'm in Love, I'm in Love with a Wonderful Gynecologist (S01E14)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky