foto

Paul Brightwell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Infiltrátor
2014 Hlasy
Son of God
2008 Commander, The: Abduction (TV film)
2007 Commander: The Fraudster, The (TV film)
Commander: Windows of the Soul, The (TV film)
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
Černovous (TV film)
2005 Království nebeské
The Commander: Blackdog (TV film)
The Commander: Virus (TV film)
2003 Velitelka (TV film)
2001 Hornblower II - Odplata (TV film)
Hornblower II - Vzpoura (TV film)
1999 Ospalá díra
1998 Srdcová sedma
1997 Titanic
1996 Nevinný spánek
Strašidlo cantervilleské (TV film)
1994 Staggered
1991 How's Business
1987 Árie

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
A. Malcolm (S03E06)
Pán času (TV seriál)
World Enough and Time (S10E11)
2013 Bible (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Insiders (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Made in Heaven (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace