foto

Marnette Patterson

  • nar. 26.4.1980 (37 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Americký sniper
2011 Keeping Up with the Randalls (TV film)
2010 Nebezpečné hry 4
2009 Mrtví mezi námi
2008 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
2007 Beautiful Ordinary, The
Dům na prodej (TV film)
Ghosts of Goldfield
Kush
2006 Rytmus života
Sexy tým
The Standard
Untitled Brad Copeland Project (TV film)
2005 Candy Paint
Svatební víkend
2004 Who's Your Daddy?
2003 Secret Santa (TV film)
2002 Pomsta v Clover Bend
2000 Stalking of Laurie Show, The (TV film)
1996 Náhradní matka
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Great Mom Swap, The (TV film)
Secret Adventures: Slam
1994 Secret Adventures: Shrug
Secret Adventures: Smash
Secret Adventures: Snag
Všechno je dovoleno!
1993 Někdo se dívá
Secret Adventures: Spin
1992 It's Christmastime Again, Charlie Brown (TV film)
It's Spring Training, Charlie Brown! (TV film)
Kingdom Chums: Original Top Ten, The
1989 Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu

TV seriály

2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Bloody Mary (S01E05)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Sofia Lopez (S01E04)
Run of the House (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Movie Stars (TV seriál)
Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1996 Something So Right (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kirk (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace