foto

Buddy Joe Hooker

  • nar. 30.5.1942 (76 let)
    Vallejo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Need for Speed
2009 Hanebný pancharti
2004 Podezření nula
1997 Řeč peněz
1996 Boss
Invaze
1995 Jade
1994 Pětiboj
1991 Sladký jed (TV film)
1990 Miami Blues
Těžko ho zabít
1989 Jdi do toho!
1988 Police Story: Gladiator School (TV film)
1983 Ostermanův víkend
1981 Závod s časem
1980 Herbie a poklad Inků
Serial
Vždycky zvítězit
1978 Hooper
1976 Cesta ke slávě
1975 Cesta do Sonory
1974 Castaway Cowboy, The
1973 Na straně zákona
1972 Melinda
The Night Stalker (TV film)
1970 Like It Is
1969 Changes
Sweet Charity
1968 Polární stanice Zebra
1959 The Sound And The Fury
1958 The Littlest Hobo

TV seriály

2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Spring Break (S04E17)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1984 Magnum (TV seriál)
Co skrývá tvář (S04E19)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 The Twilight Zone (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2018 Hal
1997 Full Tilt Boogie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace