foto

John Pankow

  • nar. 28.4.1954 (66 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Before/During/After
2013 Manželství na kšeft (TV film)
2012 Putzel
2010 Hezké vstávání
Poslední gigolo
2009 Válka nevěst
2002 Advice and Dissent
2001 Dům života
1998 Objekt mé touhy
1992 Cizinec mezi námi
1991 Rok zbraní
Vražedné myšlenky
1988 Johnny, buď hodný
Noční talk show
Vražedná opice
1987 Baterie nejsou v ceně
Tajemství mého úspěchu
1985 First Steps (TV film)
Rambo II
Žít a zemřít v L. A.
1983 Hlad
1981 Vyvolení
1980 Život na Mississippi (TV film)

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál)
The New Normal (S05E16)
2018 Policie Chicago (TV seriál)
Allegiance (S05E21)
2017 Policie Chicago (TV seriál)
Monster (S05E09)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
další epizody (6)
2016 Lucifer (TV seriál)
Lucifere, zůstaň. Hodný ďábel. (S01E02)
Pilot (S01E01)
2015 Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pro slávu a pro peníze (S16E11)
2014 Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Long Fuse (S01E08)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2011 Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (6)
Dobrá manželka (TV seriál)
Žárlivost (S02E22)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Plavba bez návratu (S05E19)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Další půjde z kola ven (S05E19)
Tom Dooley (S05E18)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 2. část (S07E22)
Až do konce, 1.část (S07E21)
Choulostivé tajemství (S07E20)
další epizody (10)
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Zakopaná hádka (S07E08)
Den díkůvzdání (S07E07)
Tiché intermezzo (S07E05)
další epizody (19)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nová přítelkyně (S06E08)
Kouzelné kalhoty (S06E06)
Pirátské blues (S06E05)
další epizody (22)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Posilovna (S05E09)
Každý hodný hoch zaslouží fondán (S05E08)
Únik informací (S05E07)
další epizody (21)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Silvestr (S04E09)
Dvojice (S04E08)
Yoko řekla... (S04E06)
další epizody (20)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
Ještě jednou s citem (S03E09)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
další epizody (18)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dej se do toho (S02E10)
Pár srdcí (S02E09)
Překvapení (S02E08)
další epizody (12)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Wedded Bliss (S03E05)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Glades (S01E09)
1963 The Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2016 Doctor for a Day - a.z.
So in Phase: Scoring 'To Live and Die in L.A.' - a.z.
Taking a Chance: An Interview with William Petersen - a.z.
Wrong Way: The Stunts of 'To Live and Die in L.A.' - a.z.
2003 Counterfeit World: Making 'To Live and Die in L.A.'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky