foto

John Pankow

  • nar. 28.4.1954 (64 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Manželství na kšeft (TV film)
2012 Putzel
2010 Hezké vstávání
Poslední gigolo
2009 Válka nevěst
2002 Advice and Dissent
2001 Dům života
1998 Objekt mé touhy
1992 Cizinec mezi námi
1991 Rok zbraní
Vražedné myšlenky
1988 Johnny, buď hodný
Noční talk show
Vražedná opice
1987 Baterie nejsou v ceně
Tajemství mého úspěchu
1985 First Steps (TV film)
Rambo II
Žít a zemřít v L. A.
1983 Hlad
1981 Vyvolení
1980 Život na Mississippi (TV film)

TV seriály

2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Allegiance (S05E21)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
2016 Lucifer (TV seriál)
Lucifer, Stay. Good Devil. (S01E02)
Pilot (S01E01)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pro slávu a pro peníze (S16E11)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Long Fuse (S01E08)
2011 Epizody (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Žárlivost (S02E22)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Plavba bez návratu (S05E19)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Další půjde z kola ven (S05E19)
Tom Dooley (S05E18)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 2. část (S07E22)
Až do konce, 1.část (S07E21)
Choulostivé tajemství (S07E20)
další epizody (10)
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Zakopaná hádka (S07E08)
Den díkůvzdání (S07E07)
Tiché intermezzo (S07E05)
další epizody (19)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nová přítelkyně (S06E08)
Kouzelné kalhoty (S06E06)
Pirátské blues (S06E05)
další epizody (22)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Posilovna (S05E09)
Každý hodný hoch zaslouží fondán (S05E08)
Únik informací (S05E07)
další epizody (21)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Silvestr (S04E09)
Dvojice (S04E08)
Yoko řekla... (S04E06)
další epizody (20)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
Ještě jednou s citem (S03E09)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
další epizody (18)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dej se do toho (S02E10)
Pár srdcí (S02E09)
Překvapení (S02E08)
další epizody (12)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Wedded Bliss (S03E05)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Glades (S01E09)
1963 The Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace