foto

P.J. Marino

  • nar. 31.7.1972 (47 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brand New Old Love
2016 The Remake
2015 Wiener Dog Internationals
2014 Santa Con
2013 Mingle (TV film)
2012 From The Head
2011 Pizza Man
2009 Midgets Vs. Mascots
Slečna zamilovaná
2008 Cher Amí
2007 Každý chce být Ital
2006 I'll Believe You
Úžasný Harold
2003 Mike's Kids
1999 A Walk in the Park
American Born
1997 Little Shots of Happiness

TV seriály

2019 Barry (TV seriál)
berkman > block (S02E08)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
2014 Boozy Mom (TV seriál)
Match (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Truth Be Told (S02E05)
Take Me Out (S02E02)
Things Unknown (S02E01)
2012 Vegas (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)
Video Game Reunion (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Spring Break (S04E17)
Everybody Hates Lasagna (S04E16)
Everybody Hates Fake IDs (S04E13)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bed-Stuy (S03E06)
Everybody Hates Blackie (S03E04)
Everybody Hates the Guidance Counselor (S03E01)
2006 Dexter (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Buddy System (S02E06)
Everybody Hates the Gout (S01E16)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Keisha (S01E02)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Men's Room, The (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Do the Hustle (S04E17)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1998 Costello (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace