foto

Marie Štípková

  • nar. 9.9.1986 (34 let)
    Český Těšín, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dušičky (studentský film)
2019 Nabarvené ptáče
2017 8 hlav šílenství
2013 Jako nikdy
2012 Cesta do lesa
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2008 Anglické jahody
2007 Chyťte doktora

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)

Videa (1)

  • Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Showreel
    02:30
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce